• Foto

Hans Bryssinck : WERNER, WHAT A COINCIDENCE!

Hans Bryssinck nodigde Werner Hirsch uit om op basis van found footage en biografisch beeldmateriaal een reeks foto's in scène zetten. In die foto's willen ze spelen met toeval en met het gegeven zich ergens tussenin te bevinden. Werner zal zich werkelijk tussen alles in bevinden: ergens even tussendoor, maar ook tussen twee vuren en tussen het kastje en de muur. Hier eens toont hij het echte toeval, terwijl hij daar weer een andere toevalligheid in scène zet. In het toonmoment waarmee ze hun werkperiode afsluiten, zal Werner de verwarring over wat echt, wat toevallig en wat fictie is alleen maar doen toenemen!

Side Effects

×

Side Effects

research

Bernard Van Eeghem & Dolores Bouckaert receive research grant from the Flemish Government

Bernard delves deeper into Fernando Pessoa's Ode Marítima by researching how this epic poem can be translated into (moving) images. During her research, Dolores invites fellow artists to encounter her and props from previous pieces, guided by Martha Nussbaum's acclaimed work The Fragility of Goodness: Luck and Ethics in Greek Tragedy and Philosophy.


Ondersteun je deze actie ook?

Handvest voor de podium­kunstenaar

Een solidariteitsverklaring van kunstenaars die afspreken niet langer on(der)betaald werk te aanvaarden bij publieke activiteiten die plaatsvinden in of voor organisaties met (een) medewerker(s) in vaste loondienst.
>>> handvest.org