• Foto

Cassiel Gaube : Soirée d’études

In Soirée d'études breidt Cassiel Gaube het onderzoek van zijn solo Farmer Train Swirl - Étude uit en creëert hij een trio dat de rijke woordenschat van house dance in een steeds evoluerende en groeiende reeks van études exploreert.

Meer lezen

Een étude, in de muzikale zin van het woord, is een compositie die bedoeld is om de mogelijkheden van een bepaalde techniek te verkennen en ermee te experimenteren, vergelijkbaar met de manier waarop house dance wordt beoefend. Puttend uit bekende bewegingen binnen house dance, zoekt de danser naar variaties op deze passen en naar inventieve manieren om ze samen te verwoorden. Deze gedeelde kennis laat toe de dans van de ander als het ware te lezen. Samen met Federica "Mia" Miani en Diego "Odd Sweet" Dolciami - twee ervaren street dansers uit Parijs- , wil Cassiel de lezing onthullen die deze praktijk vereist en creëert.

Side Effects

×

Side Effects

Ondersteun je deze actie ook?

Handvest voor de podium­kunstenaar

Een solidariteitsverklaring van kunstenaars die afspreken niet langer on(der)betaald werk te aanvaarden bij publieke activiteiten die plaatsvinden in of voor organisaties met (een) medewerker(s) in vaste loondienst.
>>> handvest.org