• Foto

Manuela Rastaldi : Soffici Immagini

Layers / Lagen is een gelaagdheid die een herkomst geeft aan een bovenlaag: het brengt het lichaam, dat als een territorium wordt beschouwd, in kaart en maakt daarbij gebruik van de hoofdlijnen van mijn ervaringen met beweging en visueel onderzoek.
Lagen van materiaal, lagen van beweging, lagen van beelden en herinneringen, lagen van waarneming om te komen tot de dagelijkse bovenlaag die lichaam wordt genoemd. Lichaam als territorium. Beweging als taal.”

Side Effects

×

Side Effects

research

Bernard Van Eeghem & Dolores Bouckaert receive research grant from the Flemish Government

Bernard delves deeper into Fernando Pessoa's Ode Marítima by researching how this epic poem can be translated into (moving) images. During her research, Dolores invites fellow artists to encounter her and props from previous pieces, guided by Martha Nussbaum's acclaimed work The Fragility of Goodness: Luck and Ethics in Greek Tragedy and Philosophy.


Ondersteun je deze actie ook?

Handvest voor de podium­kunstenaar

Een solidariteitsverklaring van kunstenaars die afspreken niet langer on(der)betaald werk te aanvaarden bij publieke activiteiten die plaatsvinden in of voor organisaties met (een) medewerker(s) in vaste loondienst.
>>> handvest.org