• Foto

Hans Bryssinck : Silent manifesto

Hans Bryssinck verzamelde door de jaren heen snapshots van vrienden, familie, registraties van projecten. In Stilzwijgend manifest voor het ongekende het onuitspreekbare het onverklaarbare en het onbegrijpelijke zie je een slideshow van drie projectoren.
Tussendoor vertelt Bryssinck over kleine en grotere gebeurtenissen in zijn leven. Verhalen die hem naar gedachten over het ongekende, het onuitspreekbare en het onverklaarbare brengen. Stilzwijgend manifest… is een intieme voorstelling die stilstaat bij de kleine hersenkronkels en je de dingen op een andere manier laat bekijken.

Side Effects

×

Side Effects

research

Bernard Van Eeghem & Dolores Bouckaert receive research grant from the Flemish Government

Bernard delves deeper into Fernando Pessoa's Ode MarĂ­tima by researching how this epic poem can be translated into (moving) images. During her research, Dolores invites fellow artists to encounter her and props from previous pieces, guided by Martha Nussbaum's acclaimed work The Fragility of Goodness: Luck and Ethics in Greek Tragedy and Philosophy.


Ondersteun je deze actie ook?

Handvest voor de podium­kunstenaar

Een solidariteitsverklaring van kunstenaars die afspreken niet langer on(der)betaald werk te aanvaarden bij publieke activiteiten die plaatsvinden in of voor organisaties met (een) medewerker(s) in vaste loondienst.
>>> handvest.org