• Foto

Begüm Erciyas : Pillow Talk

De daad van het spreken en het vreemde van de stem staan centraal in het onderzoek dat Begüm Erciyas voert. Met Pillow Talk brengt Erciyas een andere performance, waarin de stem een ondoordringbaar medium blijft.

Meer lezen

In dit digitale tijdperk, blijven we vaak in twijfel: zijn de stemmen die we horen afkomstig van een mens of van een machine? In deze immersieve performance wisselen twijfel en overtuiging elkaar snel af. Verspreid over een heuvelachtig landschap gaat het publiek in gesprek met iets dat er is en tegelijkertijd ook niet is. Een kunstmatige stem functioneert als bemiddelaar, gesprekspartner en spiegel. Terwijl gesprekken woord voor woord worden opgebouwd, indrukken worden gedeeld, dutjes worden gedaan en de tijd verstrijkt, nodigt Pillow Talk ons uit om een intieme relatie aan te gaan met het niet-menselijke.

Side Effects

×

Side Effects

Ondersteun je deze actie ook?

Handvest voor de podium­kunstenaar

Een solidariteitsverklaring van kunstenaars die afspreken niet langer on(der)betaald werk te aanvaarden bij publieke activiteiten die plaatsvinden in of voor organisaties met (een) medewerker(s) in vaste loondienst.
>>> handvest.org