• Foto
  • /
  • Video

Hans Bryssinck : ONE MAN SNOW

One Man Snow is een late night act waarin de entertainer wordt achtervolgd door een lang vervlogen verleden. Hij herbeleeft momenten van een andere showbizz carrière, dromen over een show die hij zelf had willen zien. Er zijn fantasieën en er is paranoia. Hij treedt binnen in de show van zijn absurdistische nachtmerries, achtervolgd door de geesten van het entertainment. Stiekem verwacht hij een bijzondere gast, hij verlangt naar het geluid van een big band, maar het enige wat hij krijgt is een vreemde nasmaak!
One Man Snow is een project van Hans Bryssinck en Christoph Hefti.

Side Effects

×

Side Effects

research

Bernard Van Eeghem & Dolores Bouckaert receive research grant from the Flemish Government

Bernard delves deeper into Fernando Pessoa's Ode Marítima by researching how this epic poem can be translated into (moving) images. During her research, Dolores invites fellow artists to encounter her and props from previous pieces, guided by Martha Nussbaum's acclaimed work The Fragility of Goodness: Luck and Ethics in Greek Tragedy and Philosophy.


Ondersteun je deze actie ook?

Handvest voor de podium­kunstenaar

Een solidariteitsverklaring van kunstenaars die afspreken niet langer on(der)betaald werk te aanvaarden bij publieke activiteiten die plaatsvinden in of voor organisaties met (een) medewerker(s) in vaste loondienst.
>>> handvest.org