• Foto

Simon Mayer / Kopf hoch : Being Moved

In deze nieuwe solo onderzoekt Simon Mayer de verschillende staten van "emotie" en beweging. Wat raakt ons? Wat betekent het om emotioneel, fysiek en mentaal te worden geraakt? Wat is vandaag het belang van het loslaten en het zich overgeven aan het 'nu'?

Meer lezen

Samen met sound designer Pascal Holper en Corine Sombrun, die zich bezighoudt met onderzoek van trance, bestudeert Simon Mayer de vele uitingen van een universele volksdans met een boodschap van vrijheid en zelfbeschikking. Een dans van transgressie en transformatie, die ons toelaat om in het onbekende te duiken, waar beweging geluid wordt en vice versa. Een dans die ons uitdaagt om ons volledig te geven en veeleer gebaseerd is op spontane creativiteit dan op vaste regels. Een dans die humor serieus neemt. Een dans die onderzoekt wat ons in beweging zet en ons raakt. Om de verbeelding te vieren deelt Simon Mayer het podium met (on)zichtbare performers en bestudeert wat we zien, geloven en als realiteit aannemen.

Side Effects

×

Side Effects

Ondersteun je deze actie ook?

Handvest voor de podium­kunstenaar

Een solidariteitsverklaring van kunstenaars die afspreken niet langer on(der)betaald werk te aanvaarden bij publieke activiteiten die plaatsvinden in of voor organisaties met (een) medewerker(s) in vaste loondienst.
>>> handvest.org