Manuela Rastaldi

De Italiaanse Manuela Rastaldi kreeg haar opleiding in Zürich en ontwikkelde vanaf 1998 haar eigen werk, met de voorstelling Ennesima .
Manuela Rastaldi creëerde de trio performance TRA in juli 2000 en vervolgens Stanze#, een reeks van plaats-specifieke performances. In juli 2001 presenteerde ze de performance/installatie Studies for Loom in de Szene Salzburg. In 2002 maakte ze Loom en in 2004 Layers en Soffici Immagini (video-installatie). In mei/september 2006, werkt Manuela Rastaldi als repetitor met het gezelschap FTS ( Folkwang Tanz Studio) uit Essen, Duitsland- aan het stuk 13 reasons (choreographie M.A.De Mey). In oktober 2006, tekende ze voor de choreographie van Le vie di Gibellina , een site specific werk, speciaal gecreëerd voor de video installatie 'From Inside' van Thierry De Mey (première in het Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, april 2007).
Specchi , two variations on « the woman cut into pieces» (twee variaties op "de vrouw in stukken gehakt") werd gecreëerd in november 2007 tijdens het festival Mettre en Scène in het Theâtre National de Bretagne in Rennes (F).

Side Effects

×

Side Effects

Do you also support this action?

Charter for the stage artist

A statement of solidarity between artists who agree to no longer accept un(der)paid work in public activities that take place at or for organizations with fixed-income employees.
>>> handvest.org