• foto

Christophe Meierhans : Trial of Money

Trial of Money is een artistiek project dat een onderzoek opent naar de verantwoordelijkheid van geld, zoals het voorkomt en gebruikt wordt in onze huidige samenleving.

Meer lezen

Het gaat er om het geld - of eerder het mondiale monetair systeem zoals we het vandaag kennen - voor de rechtbank te brengen, om het op die manier een eerlijk proces aan te doen. Trial of Money is een theatervoorstelling waarbij geprobeerd wordt het proces op de meest geloofwaardige manier op scène te brengen. Het publiek, dat impliciet aangeduid wordt als jury van het proces, wordt opgeroepen om een standpunt in te nemen en zich boven alle redelijke twijfel te plaatsen, wat betreft de schuld of onschuld van geld in deze zaak die aangespannen wordt door de menselijke beschaving.

Side Effects

×

Side Effects

Ondersteun je deze actie ook?

Handvest voor de podium­kunstenaar

Een solidariteitsverklaring van kunstenaars die afspreken niet langer on(der)betaald werk te aanvaarden bij publieke activiteiten die plaatsvinden in of voor organisaties met (een) medewerker(s) in vaste loondienst.
>>> handvest.org

TOURNEE

In Koor! Myriam Van imschoot

muziektheater

Voor dit muziektheaterproject werken performance-kunstenares Myriam Van Imschoot en Willem de Wolf, acteur en auteur bij Cie. De Koe, samen met niet-geoefende zangers – theaterstudenten van KASK Gent en dertien amateur acteurs. Uitgangspunt voor IN KOOR! zijn de repetities van een koor, eindeloos oefenend om tot eenstemmigheid en welluidendheid te komen.
Voor meer info + speellijst zie: campo.