• Foto
  • /
  • Video

Fabrice Samyn : A Breath Cycle

A Breath Cycle bestaat uit een continue veranderende corpus van performances waarin de ademhaling centraal staat. Alle performances zijn gebaseerd op een protocol. Dit protocol is een open partituur die de interactie tussen de performers en artistieke samenwerkingen bepaalt, alsook het kader schept voor de participatie van het publiek.

Meer lezen

Het publiek ontvangt het protocol aan de ingang van het theater dat hen begeleidt van het ene ademstuk naar het andere. A Breath Cycle bestaat uit volgende onderdelen: Light's Treshold, Being Cloud, Undressing Time, Vanity's Ballroom, The Womb, Blink of the Night en Breath Border. Meer informatie over het protocol in onze press file.

Side Effects

×

Side Effects

Ondersteun je deze actie ook?

Handvest voor de podium­kunstenaar

Een solidariteitsverklaring van kunstenaars die afspreken niet langer on(der)betaald werk te aanvaarden bij publieke activiteiten die plaatsvinden in of voor organisaties met (een) medewerker(s) in vaste loondienst.
>>> handvest.org

TOURNEE

In Koor! Myriam Van imschoot

muziektheater

Voor dit muziektheaterproject werken performance-kunstenares Myriam Van Imschoot en Willem de Wolf, acteur en auteur bij Cie. De Koe, samen met niet-geoefende zangers – theaterstudenten van KASK Gent en dertien amateur acteurs. Uitgangspunt voor IN KOOR! zijn de repetities van een koor, eindeloos oefenend om tot eenstemmigheid en welluidendheid te komen.
Voor meer info + speellijst zie: campo.

CONCERT

Christina Vantzou / Dj Maurice Ravel , Moana

Zondag 14 mei, om 12u in Netwerk-Aalst

De Amerikaanse componiste Christina Vantzou woont al jaren in Brussel, waar ze actief is als videomaakster en grafisch ontwerpster. Op muzikaal vlak is ze vooral bekend van het audiovisuele duo The Dead Texan. Sindsdien maakte ze voor Kranky drie solo albums vol orkestrale ambient muziek. Instrumentale elektro-akoestische muziek, bevrucht door klassieke en minimalistiscshe tradities, zie het werk van Jóhan Jóhansson, Ólafur Arnalds of Dustin O'Halloran. Haar albums worden ondersteund door dromerige kortfilms. Meer info en tickets.